Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 25. 10:31, hétfő | Helyi
Forrás: feol.hu

Ukrajna összes régiójában légiriadót rendeltek el

Ukrajna összes régiójában légiriadót rendeltek el

EU-főképviselő: Putyin a kifáradásunkra játszik

Vlagyimir Putyin úgy véli, hogy elfáradunk - mondta Josep Borrell az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője a The Guardiannek adott interjújában.

Borrell szerint Putyin úgy véli, hogy a demokrácia, a demokratikus országok gyengék, hogy ez egy törékeny rendszer, "biztos benne, hogy előbb-utóbb belefáradunk az ellenállásba, hogy az idő neki dolgozik".

De az ukrajnai háború legalább annyira politikai csata, mint katonai - mondta az interjúban. A demokrácia és a szabadság melletti érveket kell felmutatnunk. Természetesen senki sem szeret egyre többet fizetni az áramért, de hiszem, hogy a demokrácia neveli az embereket, és kezdik megérteni a történések valódi okait - mondta Borrell.

Robbanás miatt lehetett áramszünet a szentpétervári repülőtéren

Áramszünet volt éjjel a szentpétervári Pulkovo repülőtéren és a repülőtértől keletre fekvő Sushary kerületben. A helyi lakosok robbanásra emlékeztető hangot hallottak és fényes villanást láttak egy órával az áramkimaradás előtt - jelentette több figyelő Telegram-csatorna.

Ukrán drónokat lőttek le az oroszok

Az orosz védelmi minisztérium azt állította, hogy a légvédelmük az éjszaka két drónt lőtt le a Kurszki és a Brjanszki terület határa felett. Károkról, áldozatokról nem érkezett jelentés.

Légiriadó Ukrajnában

Légiriadót rendeltek el ma hajnalban Ukrajna összes régiójában a várható orosz légicsapások miatt - írta a Kyiv Independent.

feol.hu

Címkék: háború

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.