Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Július 25. 16:46, kedd | Helyi
Forrás: vidi.hu

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira

A vasárnapi találkozóra elővételben már kaphatók a belépők, a szurkolói buszok Székesfehérvár és Felcsút között két útvonalon is közlekednek majd.

A 2017/2018-as szezon második hazai bajnoki mérkőzését vasárnap 18 órakor az Újpest FC ellen játssza a Videoton FC a Felcsúton a Pancho Arénában. A lila-fehérek két 2-2-es döntetlennel kezdték a szezont: az első fordulóban a Paks vendégeként léptek pályára, majd hazai környezetben az FTC-t fogadták.

***

Vásárolja meg a 2017-es őszi szezonra szóló bérletét, hogy ne maradjon le egyetlen rangadóról sem! A szezonbérlet mérkőzésnapokon a Pancho Aréna 1C szektora előtt kialakított VidiShopban is kapható. Szurkoljon Vidi-színekben, vásárolja meg vadonatúj, eredeti mérkőzésfelszerelésünket!

A részletekért kattintson ide!

  • A rangadó előtt pedig köszöntsük együtt a pályára lépő játékosokat! A "Sálakat fel!" akciónk részleteiért kattintson ide!

Jegyvásárlás

Klubkártyával:
A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával pedig a semleges (4J) szektorba lehet jegyet váltani.

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.?
Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Klubkártya nélkül:
Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 10:00-től 17:30-ig tart nyitva, ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig.

A Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

Hazai jegyárak:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.