Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Október 02. 05:36, hétfő | Helyi sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Szünet után fordított és nyert a Vidi a Diósgyőr ellen

Szünet után fordított és nyert a Vidi a Diósgyőr ellen

Fordulatos mérkőzést nyert meg a debreceni stadionban a Videoton. Az OTP Bank Liga listavezetője az első félidőben hátrányban volt, a másodikban azonban sokkal hatékonyabban játszott.

Hadzic, Henty és Pátkai góljaival elhozta a három pontot és továbbra is a táblázat élén áll Marko Nikolics csapata.

A Diósgyőr is albérletben, a debreceni stadionban játssza hazai mérkőzéseit, ez a helyzet a felcsúti pályán ideiglenesen "lakó" Vidinek is ismerős lehet. De nem úgy tűnt az első félidőben, hogy a "hazaiakat" zavarnák a körülmények, többet kezdeményeztek és vezetést is szereztek. Ugrai lőtt szép gólt a 17. percben, és a Vidi nem igazán tudott még csak helyzettel sem válaszolni. Jellemző, hogy az első fehérvári lövésre is csaknem fél órát kellett várni, hátrányban ment pihenni a listavezető.

A szünetben aztán rendet tehetett a sorok közt Marko Nikolics, mert sokkal támadóbban lépett fel a Vidi. Scsepovics lövését még védeni tudta Antal kapus, de az 55. percben már jött az egyenlítés. Scsepovics még a lécet találta el, Hadzic azonban belőtte a kipattanót. Maradt támadásban a vendégcsapat, és főleg Henty, akit előbb feldöntöttek, amikor kilépett, a 72. percben ellenben már ő érkezett jól Nego beadására és közelről vezetést szerzett.

Jobb volt a Vidi, de volt még fordulat a meccsben. A 78. percben Ioannidisz egyenlített, a hajrában pedig jött a mostanában igen gólerős Pátkai, és remekül érkezve Géresi labdájára, megszerezte a győztes gólt. Az előző két meccsén nem nyert a Videoton, most sikerült, amivel az első kör végén vezeti a bajnokságot.

DVTK - Videoton 2-3 (1-0)

Videoton: Kovácsik - Nego, Fiola, Juhász, Stopira - Hadzic, Pátkai, Varga, Suljic (Szolnoki) - Henty (Géresi), Scsepovics (Tamás K.).

Gól: Ugrai, Ioannidisz, illetve Hadzic, Henty, Pátkai.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható