Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2018. Június 04. 13:47, hétfő | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Szerdán kezdődik a Kégl György utca teljes felújítása

Szerdán kezdődik a Kégl György utca teljes felújítása

Szerdán elkezdődnek a rekonstrukciós munkálatok a Kégl György utcában.

A munkavégzés idején a gyalogos közlekedés biztosított marad, viszont az utcában nem lehet majd gépjárművel várakozni, valamint korlátozzák a behajtást is. A parkolóbérleteket elfogadják a határos parkolási zónákban.

Június 6-án szerdán kezdődnek a Kégl György utca rekonstrukciós munkálatai: teljes szélességben felújítják, átépítik az út- és járdaburkolatot, valamint a vízi közműveket.

A munkavégzés idején az utcában megállási tilalmakat vezetnek be, a Budai út, valamint a Rákóczi út irányából az érintett útszakaszok zsákutcaként használhatók. Az utcába gépjárművel korlátozottan lehet behajtani: az építési munkálatokat végző járműveken kívül csak az ingatlanjaikra, valamint be- és kirakodás céljából hajthatnak be a lakók, illetve az áruszállítók.

A gyalogos megközelítést folyamatosan biztosítják, és a gépjárműveket érintő korlátozásokról a kivitelező naprakész tájékoztatást ad a lakóknak. A Kégl György utcára megváltott parkolóbérleteket elfogadják a határos parkolási zónákban.

A munkálatok elvégzésének idején kérik a lakók és a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.