Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2019. November 06. 09:18, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Székesfehérváron ad karácsonyi koncertet Szekeres Adrien

Székesfehérváron ad karácsonyi koncertet Szekeres Adrien

Felcsendülnek majd a legismertebb dalai, de ezúttal, vagyis az adventi turnéja keretében igazi karácsonyi hangulatot varázsol Szekeres Adrien Székesfehérvárra december 22-én,

19 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban. Az énekesnő először hozza el ünnepi dalait a városba.

"Szerintem az éneklés, a zene hozzátartozik a karácsony váráshoz. Lesznek tradicionális olyan dalok is, saját karácsonyi dalok, vagy amik az én nagy slágereim. Ha lehet így fogalmazni nagyon belepasszolnak a témakörbe, mert a szeretetről szólnak, szép érzésekről szólnak, olyanokról, amiket hétköznap nem tudunk egymásnak megfogalmazni, de a zene elmond nekünk ilyen üzeneteket vagy érzéseket." - mondta Szekeres Adrien énekesnő.

Ezek a pillanatok szerinte arra hívják fel a figyelmet, mennyire fontos az, hogy megálljunk, megnyugodjunk egy kicsit advent idején, és minél több időt töltsünk szeretteinkkel.

A székesfehérvári koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. A koncert különlegessége, hogy az énekesnő a székesfehérvári Kodály Zoltán Iskola gyerekkórusával közösen is énekel majd a közönségnek.

"Ez egy különféle műfajokból összeállított műsor, de a közös ebben a zene és zeneszeretet. Karácsonyhoz egészen közel nagy szívvel és lélekkel fogjuk megfogalmazni a szólamokat, a felkészülés pedig nem nehéz dolog, mert a gyerekek nagyon tehetségesek, ének-zenei általános iskola tanulói, akik heti négy énekórán és heti két kóruspróbán tanulják a zene csínját-bínját." - mondta Kneifel Imre a Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium igazgatója.

Az énekesnő többször lép fel gyerekekkel együtt, mert szerinte azok a fellépések még jobban megérintik a közönséget mind hangzásban, dallamban és lélekben egyaránt, hiszen mint mondja, a karácsony a gyermekeké és a gyermekekről szól.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.