Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 30. 07:26, hétfő | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-10-29 21:30:00)

OKTÓBER 30. HÉTFŐ
Reggel és kezdetben délelőtt is viszonylag kevés felhő mellett napos idő várható. Később egyre inkább megnövekszik a gomolyfelhőzet és a város kisebb részét érintő zápor is előfordulhat. Jelentősebb csapadék azonban a nap során sehol nem várható. Az ÉNy-i szél reggeltől fokozatosan erősödik, kezdetben élénk, erős, délelőtt már viharos lökések kísérik, majd késő délutántól lassan mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 10 fok közelében alakul, estére 4, 6 fokig hűl a levegő.

Estére kiderül az ég, az ÉNy-i szél élénk, kezdetben időnként még erős lehet. Éjszaka derült, később gyengén felhős időre van kilátás, csapadék nem várható. A szél tovább gyengül, hajnal felé jobbára már csak mérsékelt lesz. Kedd reggelre erősen lehűl a levegő, 1, 2 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk. Talaj menti fagy a széltől védett helyeken fordulhat elő.

OKTÓBER 31. KEDD
Reggel és a délelőtt első felében is kevés felhőre, napos időre számíthatunk, majd egyre inkább befelhősödik az ég, délután már az erősen felhős ég lesz jellemző. Kis eséllyel lehet jelentéktelen csapadék. Az ÉNy-i szél megélénkül, délután egy-egy erős széllökés is lehet. Estére mérséklődik a légmozgás.

Reggelre 0, +2 fokig hűl a levegő, talaj menti fagy is valószínű, délután 9 fok körül alakul a hőmérséklet. Az este és az éjszaka első fele telik erősen felhős idővel, hajnal felé már inkább a gyengén felhős égbolt lehet jellemző. Csapadék nem várható. A Ny-ÉNy-i szél mérsékelt lesz.

FRONTHATÁS
Hétfőn a vasárnap érkezett hidegfront hatása még mindig meghatározó lesz.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
A szerdai ünnepen sem számíthatunk szélcsendes időre. Napközben élénk DNy-i szél várható amely estefelé mérséklődik ugyan de nem áll le teljesen még éjszakára sem. Napos idő várható felhősebb időszakokkal, csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok közelében alakul, estére 6, 8 fokra számíthatunk.

Csütörtökön felhősebb idő várható, inkább szűrt napsütés valószínű, csapadék napközben nem fordul elő. Pár fokot emelkedik a nappali felmelegedés. Pénteken időnként növekszik meg a felhőzet, kis eséllyel lehet zápor. A hétvégén szombaton ígérkezik több napsütés, csapadék nem valószínű, a hőmérséklet csúcsértéke 14, 15 fok körül alakulhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.