Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 25. 16:51, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-10-25 12:00:00)

OKTÓBER 25. SZERDA
Délután erősen felhős, átmenetileg borult is lehet az ég de csapadék nem fordul elő. A Ny-DNy-i szél jellemzően mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 fok körül alakul, estére 10, 11 fokig hűl a levegő. Éjszaka változóan felhős lesz az ég. Csapadékra nem kell számítani. A DNy-Ny-i, majd hajnaltól ÉNy-i szél jellemzően mérsékelt lesz. Holnap reggelre 5, 8 fok közé csökken a hőmérséklet.

OKTÓBER 26. CSÜTÖRTÖK
Változóan felhős lesz az ég, kora délelőtt és a délután második felében lehet hosszabb napos időszakokra számítani. Csapadék nem fordul elő. Kora délutánig mérsékelt, időnként megélénkülő ÉNy-i szél várható, később már inkább csak mérsékelt lehet a nyugatias szél. Délután 17 fok közelében alakul a hőmérséklet, estére 11, 13 fokig hűl a levegő. Éjszaka erősen felhős lesz az ég, csapadék nem fordul elő. A nyugatias szél gyenge, mérsékelt marad.

OKTÓBER 27. PÉNTEK
Erősen felhős, borult idő várható. Délelőtt elvétve, délután nagyobb eséllyel várható eső, zápor de jelentős mennyiségű csapadékra most nem kell számítani. Az ÉNy-i szél a délelőtt folyamán megélénkül, majd meg is erősödik. Reggelre 7, 9 fokig csökken a hőmérséklet, délután 15, 16 fok közelébe melegedhet a levegő. Estétől jelentősen csökken a felhőzet, az éjszaka első felében legfeljebb gyengén felhős lehet az ég, később ismét több felhő érkezik fölénk de csapadék nem fordul elő. Az ÉNy-i szél erős lesz.

FRONTHATÁS
Szerdán számottevő fronthatás nem várható, legfeljebb a melegfrontra fokozottan érzékenyek tapasztalhatnak enyhébb tüneteket.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Szombaton változóan, többnyire erősen felhős időre számíthatunk és időnként kisebb eső is előfordulhat. Erős lesz az ÉNy-i szél. Pár fokkal gyengül a nappali felmelegedés. Vasárnap is borongós kellemetlen időre van kilátás, esőre, záporra kell készülni és erős, délutántól időnként már viharos lehet a szél. Tovább gyengül a nappali felmelegedés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.