Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 06. 06:01, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-10-06 04:30:00)

OKTÓBER 06. PÉNTEK
A reggeli borult időt követően délelőtt csökken a felhőzet, kisüt a nap, majd a továbbiakban változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Az eső a reggel folyamán mindenütt eláll, később pedig nem valószínű csapadék. Az ÉNy-i szelet élénk, délelőtt időnként erős lökések kísérik.

Délután 15 fok körül lesz a hőmérséklet, este 9, 11 fok valószínű. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Az ÉNy-i szél legfeljebb átmenetileg mérséklődhet az esti órákban, többnyire élénk, de időnként erős is lehet az éjszaka folyamán. Pénteken egész nap hidegfronti hatással kell számolni az arra érzékenyeknek.

OKTÓBER 07. SZOMBAT
Változó felhőzet mellett délelőtt és délután is számíthatunk napsütésre. Legfeljebb elvétve lehet jelentéktelen zápor. Az ÉNy-i szelet kora estig erős lökések kísérik, délelőtt egy-egy széllökés akár a viharos fokozatot is elérheti. Reggelre 7, 8 fokig hűl a levegő, délután 15 fok közelében alakul a hőmérséklet. Éjszaka eleinte gyengén felhős lesz az ég, később ÉNy-felől erős felhősödés várható de csapadék nem fordul elő. Az ÉNy-i szél mérsékelt, időnként élénk lesz.

OKTÓBER 08. VASÁRNAP
Szakadozott felhőzet lesz felettünk vasárnap, némi napsütés is valószínű de ennek ellenére is hűvös időre van kilátás. A szél mérsékelt, időnként élénk lesz. Csapadék nem valószínű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.