Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 03. 17:20, kedd | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-10-03 12:00:00)

OKTÓBER 03. KEDD
Délután borult idő várható és kezdetben elvétve lehet gyenge eső, később (jellemzőbben a délután második felében) intenzívebb csapadék is valószínű. A DNy-i, majd Ny-i szelet élénk lökések kísérik, egy-egy erős széllökés is előfordulhat. A hőmérséklet csúcsértéke 18 fok körül alakul. Késő este már vékonyodik, éjszaka felszakadozik, csökken a felhőzet, hajnalra kiderül az ég. Csapadék késő estétől már nem várható. A szél este ÉNy-ira fordul és élénk lesz, időnként erős lökések kísérik, éjfélt követően némileg mérsékeltebb lesz majd a légmozgás. Estére 13, 14 fok közelében alakul a hőmérséklet, szerda reggel 7, 9 fokra lehet számítani.

OKTÓBER 04. SZERDA
Reggel és a délelőtt nagyobb részében is derült vagy legfeljebb gyengén felhős lesz az ég. Számottevő felhőzet növekedés inkább csak délutántól várható de vastag összefüggő felhőtakaró akkor sem alakul ki felettünk. Csapadék a nap során nem fordul elő. Délelőtt az ÉNy-i, majd egyre inkább Ny-i szelet időnként élénk lökések kísérik, délután DNy-ira fordul a szél és jellemzően mérsékelt lesz de egy-egy élénk széllökés akkor sem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 19 fok közelében alakul, estére 12, 14 fokig hűl a levegő. Éjszaka közepesen és erősen felhős időszakok lesznek de eső nem várható. A DNy-i szél mérsékelt, néha kissé élénkebb lesz.

OKTÓBER 05. CSÜTÖRTÖK
A nap első felében eleinte erősen, majd közepesen felhős lesz az ég. Délután tovább csökken a felhőzet, kora estére már csak gyengén felhős lehet az ég. Elvétve a kora délutáni órákig kisebb eső, zápor előfordulhat. A DNy-i szelet élénk, délutántól erős lökések kísérik. Reggelre 7, 9 fokig hűl a levegő, délután 20 fok körül alakul a hőmérséklet. Éjszakára erősen megnövekszik a felhőzet, elvétve zápor is előfordulhat. A szél ÉNy-ira fordul és továbbra is élénk, időnként erős lesz.

FRONTHATÁS
A hét további részében már változékonyan alakul az időjárás, frontok követik egymást. Kedden délelőtt gyenge melegfronti hatás várható, délutántól viszont már a hidegfrontra érzékenyeknél jelentkezhetnek tünetek.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Péntekre élénk, időnként erős ÉNy-i széllel több fokkal hidegebb levegő érkezik hozzánk és kisebb eső, zápor is előfordul. A hétvégén erősen szeles, meglehetősen hűvös időre kell számítani. Kisebb eső, zápor előfordulhat, némileg nagyobb eséllyel szombaton.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.