Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Szeptember 27. 07:48, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-09-27 04:30:00)

SZEPTEMBER 27. SZERDA
DK-felől gyakran növekszik meg erősen a felhőzet, időnként akár be is záródhat a felhőtakaró de ezzel együtt is számítani lehet napsütésre, szűrt napsütésre. Legfeljebb elvétve fordulhat elő kisebb csapadék. A kezdetben mérsékelt, időnként élénkebb ÉK-K-i szél késő délelőttől DK-ire fordul és jellemzően továbbra is mérsékelt lesz de eleinte még néha kissé élénkebb is válhat. Délutánra 19 fok közelébe melegedhet a levegő, este 13, 16 fok között alakul a hőmérséklet. Éjszaka is sok lesz felettünk a felhő de vastag felhőtakaró nem alakul ki. Csapadék nem várható. Az ÉK-K-i szél gyenge, mérséklet lesz.

SZEPTEMBER 28. CSÜTÖRTÖK
Kezdetben erősen felhős lesz az ég. Vastagabb felhőzetre a reggeli, kora délelőtti órákban számíthatunk, később vékonyodik, csökken is a felhőzet így a délelőtt második felétől már alapvetően napos, esetleg szűrt napos idő várható. Csapadék nem fordul elő. A keleties szél mérsékelt, néha kissé élénkebb lehet. Reggelre 8, 10 fokig hűl a levegő, délután 19 fok közelébe emelkedik a hőmérséklet. Éjszakára is felhős marad az ég de csapadék akkor sem fordul elő. Az ÉK-i szél gyenge, mérsékelt lesz.

FRONTHATÁS
Szerdán nem várható fronthatás.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Jelentős változás a hét második felében sem várható az időjárásban. Kissé gyengül ugyan a nappali felmelegedés de említést érdemlő csapadékra vagy erős szélre nem kell készülni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.