Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Szeptember 18. 17:49, hétfő | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-09-18 11:00:00)

SZEPTEMBER 18. HÉTFŐ
Délután tovább növekszik a felhőzet és már vastagabb felhők is érkezhetnek fölénk de csak elvétve alakulhat ki jelentéktelen zápor. Az eleinte változó irányú, majd jobbára ÉK-i szél gyenge, időnként mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 fok körül alakul, Éjszaka erősen felhős, borult lesz az ég és eső, zápor is valószínű. Az ÉK-i szél mérsékelt, késő éjszakától időnként kissé élénkebb lesz. Estére 14, 17 fok közé hűl a levegő, kedd reggel 11, 13 fok körül alakul a hőmérséklet.

SZEPTEMBER 19. KEDD
Reggel és délelőtt borult lesz az ég és esőre, záporra kell készülni. A mérsékelt ÉK-i szél néha megélénkül. Délután rövid időszakokra ugyan elvékonyodhat a felhőzet lényegében azonban akkor is a borult ég lesz jellemző és szünetekkel további csapadék várható. Az északias szél mérsékelt marad. A délutáni csúcsérték csupán 15 fok közelében alakul, este 13, 14 fok valószínű. Éjszaka közepesen és erősen felhős időszakokra számíthatunk. Eső, zápor főként az időszak első felében fordulhat elő. Az É-ÉNy-i szél kezdetben mérsékelt, majd egyre gyakrabban élénk lesz.

SZEPTEMBER 20. SZERDA
Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak rövid időszakokra tűnhet elő a nap. Napközben elvétve kisebb eső, zápor előfordulhat. Az ÉNy-i szél fokozatosan erősödik, délelőtt élénk, délután már erős lökések kísérik. Reggelre 10, 12 fokig hűl a levegő, délutánra 17 fok közelébe emelkedhet a hőmérséklet. Éjszaka erősen felhős, borult lesz az ég és eső, zápor várható. Az ÉNy-i szél erős, időnként viharos lesz.

FRONTHATÁS
Hétfőn számottevő fronthatás nem várható, legfeljebb a fokozottan érzékenyeknél jelentkezhetnek a nap első felében hideg, majd az arra érzékenyeknél melegfronti tünetek.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Az előttünk álló hét hűvös, változékony időt tartogat. Gyakran lesz erősen felhős az ég és a jelenlegi számítások alapján majd minden nap mutatkozik több-kevesebb esély csapadék előfordulására. Szerdától péntekig jellemző lesz az erős ÉNy-i szél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.