Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Szeptember 05. 09:08, kedd | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-09-05 04:30:00)

SZEPTEMBER 05. KEDD
A délelőtt első felében sok napsütésre lehet számítani, később azonban a megnövekvő felhőzet hosszabb-rövidebb időre eltakarhatja a napot. Csapadék nem várható. A Ny-ÉNy-i szél délelőttől megélénkül, a délután első felében egy-egy erős széllökés is előfordulhat, majd az estéhez közeledve mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 23 fok körül alakul, este 15, 18 fok várható. Éjszaka általában gyengén és közepesen felhős időszakok lesznek, csapadékra nem kell számítani, A Ny-ÉNy-i szél kezdetben mérsékelt, majd néha kissé élénkebb lesz.

SZEPTEMBER 06. SZERDA
A reggeli órákban lehet még viszonylag hosszabb ideig napos az idő, délelőtt és délután is az erősen felhős ég lesz jellemző és csak néha tűnik elő a nap. Délután, estefelé kisebb zápor is előfordulhat. A Ny-i szél megélénkül, a déli, kora délutáni időszakban előfordulhatnak erős széllökések is. Reggelre 11, 13 fokig hűl a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 fok közelében alakul. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, csapadék este még előfordulhat, később nem várható. Az esti óráktól a Ny-i, majd ÉNy-ira forduló szelet időnként élénk lökések kísérhetik.

FRONTHATÁS
Kedden időjárási front nem érkezik. Délutántól a magasban melegebb levegő áramlik fölénk ami esetlegesen okozhat tüneteket a melegfrontra érzékenyeknek.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Az előttünk álló héten gyakran növekszik meg erősen felhőzet de kisebb csapadékra inkább csak a hét közepén mutatkozik esély. A hőmérsékleti csúcsértékek pár fokot emelkednek, jellemzően 20, 24 fok között alakulnak, reggelente 9, 15 fok közötti értékek valószínűek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.