Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Június 23. 06:16, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-06-23 4:30:00)

JÚNIUS 23. PÉNTEK
Ma általában erősen felhős lesz az ég de több-kevesebb napsütésre, illetve szűrt napsütésre is számíthatunk. Az előző napokhoz képest késő délutánig valamivel nagyobb eséllyel és nagyobb területet érintően alakulhat ki zápor, zivatar. Délelőtt kezdetben a DNy-i, majd a Ny-ÉNy-i szelet kísérhetik élénk lökések, délutánra megerősödik, átmenetileg viharossá is fokozódik az ÉNy-i szél. A hőmérséklet a déli órákban 30, 33 fok körül alakul de zápor, zivatar idején jelentősen visszaesik a hőmérséklet. Este 23, 28 fok közé hűl a levegő. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Az ÉNy-i szél fokozatosan mérséklődik de eleinte még erős lökések kísérhetik.

JÚNIUS 24. SZOMBAT
Változó fátyolfelhőzet mellett reggel és délután gomolyfelhők is lesznek felettünk de meghatározó a napsütés marad. Csapadék nem várható. Az ÉNy-i szelet élénk, főként a délután első felében erős lökések kísérhetik. Késő délutántól DNy-ira fordul és mérséklődik a szél. Reggelre 18, 20 fokig csökken a hőmérséklet, délutánra 33 fok közelébe melegszik a levegő. Éjszaka változó vastagságú fátyolfelhőzet lesz a város felett. Csapadékra nem kell számítani. A DNy-i szél mérsékelt marad.

JÚNIUS 25. VASÁRNAP
Vasárnap sok lesz felettünk a felhő és zápor, zivatar nagyobb eséllyel fordulhat elő már a délelőtti órákban is. A szél csak zápor, zivatar idején erősödik meg. A hőmérséklet lényegesen csak a csapadék esetén eshet vissza, a csúcsérték kevéssel 30 fok felett valószínű.

FRONTHATÁS
Pénteken egy hidegfront hatásával is számolni kell az érzékenyeknek.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
A jövő hét első felében marad a kánikula de zápor, zivatar előfordulása nem zárható ki. Előreláthatólag a hét második felében fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés és növekszik a csapadékhajlam.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.