Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Június 16. 18:53, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-06-16 17:30:00)

A Velencei-tó vízének hőmérséklete 23 fokos

JÚNIUS 16. PÉNTEK
Éjszaka erősebben és gyengébben felhős időszakok váltakoznak. Zápor az újabb számítások alapján egészen reggelig előfordulhat, kezdetben zivatar sem zárható ki. Az kezdetben mérsékelt DNy-Ny-i szél ÉNy-ira fordul és élénk, időnként erős lesz. Estére 18, 22 fok közé csökken a hőmérséklet, szombat reggelre 14, 16 fokig hűl a levegő.

JÚNIUS 17. SZOMBAT
A változóan, többször erősen felhős égbolton hosszabb-rövid időszakokra a nap is előtűnik. Napközben kisebb zápor előfordulhat. Az élénk ÉNy-i szelet erős, főként délután időnként viharos lökések kísérik. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 21 fok közelében alakul, estére 15, 19 fok közé hűl a levegő. Éjszakára csökken a felhőzet, csapadék akkor nem várható. Az ÉNy-i szél némileg mérséklődik de élénk, az időszak elején és majd hajnal felé gyakran erős széllökésekre is számítani kell.

JÚNIUS 18. VASÁRNAP
Többször növekedhet meg erősen a felhőzet de számíthatunk napos időszakokra is. Késő délutánig elvétve kisebb zápor előfordulhat. Az ÉNy-i szelet estig erős lökések kísérik, a déli, kora délutáni időszakban egy-egy viharos közeli széllökés is lehet. Reggelre 12, 14 fokig hűl a levegő, délután 24, 25 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Éjszakára számottevően csökken a felhőzet, csapadék nem várható. Az ÉNy-i szél este és kezdetben éjszaka is élénk, majd egyre inkább csak mérsékelt lehet.

FRONTHATÁS
Pénteken délutántól erősödő hidegfronti hatás várható.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
A jövő hét elején javul az idő, sok lesz a napsütés és tovább emelkedik a hőmérséklet, kedden már 30 fok körüli maximum várható, majd szerdától megint egy hidegfront okoz néhány fokos lehűlést. Ismételt melegedés a hét második felében valószínű. Csapadék hétfő délután elvétve, szerdán napközben pedig nagyobb eséllyel várható, ezt követően a mostani számítások szerint vasárnap lehet zápor, zivatar előfordulására számítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.