Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Június 15. 07:25, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-06-15 4:30:00)

JÚNIUS 15. CSÜTÖRTÖK
Kevés fátyol és gomolyfelhő mellett napos idő várható, csapadék napközben nem fordul elő. Az É-ÉK-i szél jellemzően gyenge, mérsékelt lesz, legfeljebb a déli, kora délutáni órákban lehet néha kissé élénkebb. Délután 27, 28 fok körül alakul a hőmérséklet, estére 20, 24 fok közé hűl a levegő Éjszaka eleinte még kevesebb és inkább csak fátyolfelhőzet lesz felettünk, hajnal felé azonban már vastagabb felhők érkeznek de csapadék még nem fordul elő. A D-DK-i szél gyenge, helyenként néha mérsékelt lesz.

JÚNIUS 16. PÉNTEK
Már reggel is sok lesz felettünk a felhő, délelőtt pedig tovább növekszik a felhőzet és a délelőtt második felétől már előfordulhat zápor, zivatar. Eleinte mérsékelt DNy-Ny-i szél várható majd délutánra ÉNy-ira fordul és mind gyakrabban megélénkül, időnként meg is erősödik a szél. Zivatarban viharos széllökések is lehetnek. Reggel 13, 15 fok körül alakul a hőmérséklet, délutánra 25, 26 fokig melegedhet a levegő. Estefelé már csökken a felhőzet, éjszaka erősebben és gyengén felhős időszakok váltakoznak. Kisebb zápor is előfordulhat. Az ÉNy-i szelet élénk, időnként erős lökések kísérik.

FRONTHATÁS
Csütörtökön nem várható fronthatás.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Szombaton meglehetősen kellemetlen időben lesz részünk, a maximum hőmérséklet éppen csak eléri a 20 fokot, az ÉNy-i szél viharos lesz és időnkénti kisebb eső, zápor is előfordul. Vasárnapra kissé javul ugyan az idő de a kellemesnek mondhatótól még messze lesz, hisz a szél továbbra is erős marad, majd csak estétől mérséklődik számottevően, ugyanakkor azonban csapadék már nem valószínű és némileg emelkedik a hőmérséklet is.

A jövő hét elején jelentősen melegszik az idő, szerdáig csapadék nem várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.