Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 08. 08:33, vasárnap | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Parádés fordítás, remek győzelem - 4-1-re verte a Vidi Puskás Akadémiát

Parádés fordítás, remek győzelem - 4-1-re verte a Vidi Puskás Akadémiát

Az első félidőben hátrányba került, majd a szünet után remekelt a MOL Fehérvár a labdarúgó NBI 24. fordulójában.

Egy órányi játék után már a Vidi vezetett Felcsúton, Funsho Bamgboye és Nikolics Nemanja sorozatban második bajnokiján talált be.

A hétközi zalaegerszegi kisiklás feledtetése is cél volt a MOL Fehérvár számára Felcsúton. A derbi nem ígérkezett könnyűnek, hiszen a meccs előtt a két csapat között mindössze nyolc pont volt a különbség. A mérkőzés elején a Vidi dominált, ám a 24. percben mégis a PAFC szerzett gólt, amikor Slaagver kapásból lőtt Kovácsik kapujába. Nem sokkal később egy eltévedt beadás okozott riadalmat a fehérváriak kapujánál, ám ekkor résen volt a Vidi hálóőre. A félidő PAFC-helyzetekkel zárult, ám a második félidő már a Vidiről szólt!

Egy Kovács-Petrjak-Funsho akció végén utóbbi közelről egyenlített, ám Bamgboye találata korántsem az utolsó volt a mérkőzésen! Stopira ollózása is gólt érdemelt volna, de a balbekk nem, ellenben az 59. percben Petrjak betalált. A nemrég mesterhármast szerző ukrán szabadrúgás után szerzett vezetést. A 81. percben tovább növelte előnyét a Vidi, amivel gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. Houri kiugratása után Petrjak tüzelt, a kapusról kipattanó labdát pedig Nikolics pofozta a kapuba. Az utolsó percekben pedig jött a slusszpoén: Houri szabadrúgása után Szabó a kapufát találta el, a kipattanóra pedig remekül érkezett Stopira beállítva a 4-1-es végeredményt.

Puskás Akadémia - MOL Fehérvár FC 1-4 (1-0)

MOL Fehérvár: Kovácsik - Fiola, Musliu, Juhász (Nego), Stopira - Houri, Pátkai - Funsho (Elek), Kovács, Petrjak (Szabó) - Nikolics.

Gólszerző: Slagveer, ill. Funsho, Petrjak, Nikolics, Stopira.

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, MOL Vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.