Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2021. Szeptember 05. 10:10, vasárnap | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér egy szakaszát

Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér egy szakaszát

Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér Balatoni út és Horvát István utca közötti szakaszát. Burkolatfelújítási munkálatokat végeznek az érintett szakaszon.

Szeptember 6-án, hétfőn reggeltől október 30-ig egyirányúsítják a Hosszúsétatér Balatoni út és Horvát István utca közötti szakaszát a Horvát István utca irányába.

A Cutler Gym (volt Stop éterem), valamint a Vízügyi Igazgatóság bejárata kétirányú marad, azaz a Balatoni út felé és felől is elérhető, illetve elhagyható lesz. A forgalmirend-változásra az ott zajló burkolatfelújítási munkálatok miatt van szükség.

Felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a Hosszúsétatér Horvát István út és vasút közötti szakaszán bevezetett egyirányú forgalmi rend még mindig fennáll.

Kérik a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közelítsék meg a forgalomkorlátozással érintett területeket, és a kihelyezett jelzések szerint haladjanak.

szekesfehervar.hu

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 11. 08:36, hétfő | Helyi

Vendéglátó üzletek adatszolgáltatási kötelezettsége - október 31-ig várják a bejelentéseket

A vendéglátó üzletek üzemeltetőihez fordul hirdetményével a Polgármesteri Hivatal. Kérik a vonatkozó – és alábbiakban olvasható

2021. Szeptember 27. 08:55, hétfő | Helyi

Még idén kezdődhet a Multicsarnok építése az útkapcsolatokkal együtt

Magyarország Kormánya döntött: biztosítja a szükséges forrást, ezzel indulhat a Multicsarnok építése - jelentette be Vargha Tamás országgyűlési képviselő és Cser-Palkovics András polgármester

2021. Szeptember 27. 08:49, hétfő | Helyi

Áramszünet lesz a héten több utcában karbantartás miatt

Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 27-én és 28-án a Bőrgyár utcában,

2021. Szeptember 23. 09:00, csütörtök | Helyi

Hétfőtől ideiglenesen nem lehet Budai útról a Gáz utca felé kanyarodni

Földgáz vezeték-javítás miatt szeptember 27-én, hétfőn 08.00 órától megváltozik a Budai út – Gáz utca – Lövölde utca csomópont forgalmi rendje: