Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. November 01. 14:02, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: szekesfehervar.hu

NOVEMBER 15-IG MÉG LEHET PÁLYÁZNI A TÓTH ISTVÁN ÉS TÓTH TERÉZIA ÖSZTÖNDÍJRA

NOVEMBER 15-IG MÉG LEHET PÁLYÁZNI A TÓTH ISTVÁN ÉS TÓTH TERÉZIA ÖSZTÖNDÍJRA

Székesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellék

LETÖLTHETŐ jelentkezési lap!

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma ismét meghirdeti ösztöndíj pályázatát a jó tanulmányi eredményt elért székesfehérvári fiataloknak, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak a támogatásra.

A pályázat benyújtásához az adatlapot kell kitölteni, és az abban felsorolt mellékleteket csatolni. Csak a hiánytalanul leadott és aláírt pályázatok érvényesek. A rászorultságról nyilatkozni szükséges, a tanulmányi eredményt az iskola igazolja. Az igényléshez 7-8. évfolyamon 4.8, a 9-13. évfolyamon 4.5, a felsőoktatásban 4.2 átlaggal kell rendelkeznie a fiataloknak.

A pályázatokat 2017. november 15-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, vagy postán elküldeni a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre. A borítékon minden esetben szerepelnie kell a „Tóth Ösztöndíj” megnevezésnek. Az adatlapokat lehet kérni az iskolákban és a hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján is.

A pályázat eredményéről a Közalapítvány 2017. december 15-ig értesíti az iskolákat, ebből tudják meg a nyertesek az ünnepélyes átadás időpontját. A felsőoktatási hallgatók az adatlapon megadott e-mail címükön kapnak értesítést.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén