Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2017. Szeptember 26. 09:45, kedd | Helyi
Forrás: infofehervar.hu

Négy kiegészítő, amit érdemes beszerezni az őszi hónapokra

Négy kiegészítő, amit érdemes beszerezni az őszi hónapokra

Véget ért a nyári időszak, a meleg és napos idő, beköszöntött az ősz, az iskola időszak és a hidegebb idő.

Mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőt, azonban sokan nem tudják mik is azok az alap darabok, amiket rengeteg alkalommal lehet viselni, hiszen szépek, klasszikusak és időtállóak is egyben. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan alap kiegészítőt, amit mindenki szívesen viselne még egy esős, őszi napon is.

SAPKA

A hideg idő beköszöntével egyre fontosabb sapkát hordani, hiszen ilyenkor lehet a legkönnyebben megfázni főleg ha valaki rövid hajjal rendelkezik vagy vízi sportot űz. Manapság újra divatba jött a kalapok viselete, hiszen nemcsak kényelmes, klasszikus azonban rengeteg alkalomkor lehet viselni is. Bizonyára nem mindeki szeret kalapot viselni, azonban a Trendhim nevezetű, dán cég választéka között az egyszerűbb pamut sapkáktól kezdve az egyedibb baseball sapkákig rengeteg fajta kiegészítőt megtalálunk. Minden megrendelt terméket a Dániában található raktárukból küldenek ki és minden termékből több szín és méret van állandó készleten a nagy érdeklődésre tekintettel. Egy kényelmes, klasszikus sapka a hidegebb időszakra pont ugyanolyan fontos mint egy praktikusan kialakított, szép pénztárca.

CSOKORNYAKKENDŐ

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan elegáns öltözetet, amihez egy hagyományos nyakkendő vagy egy divatos csokornyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban tudnunk kell, hogy manapság a csokornyakkendő reneszánszát éli és rengetegen már egy egyszerűbb, hétköznapibb ruhához is viselik a kiegészítőt. Az online áruház kínálata között az egyszerűbb, alap daraboktól kezdve egészen a legkülönlegesebb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható, hiszen egy csokornyakkendő minden férfin tökéletesen áll. Egy fehér inggel, szövetnadrággal és egy elegánsabb stílusú cipővel minden alkalomra tökéletes öltözet.

TÁSKA

Nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, aminek kialakítása praktikus, ezáltal minden holmink elfér benne és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos gyűrődést. A cég leginkább a bőr táskák gyártására specializálódott, minden darabot prémium minőségű marhabőrből készítenek, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden termékre négy egész év garanciát biztosít a cég. Hatalmas a választék táskák terén is, hiszen a hátizsákoktól kezdve a sporttáskákon át a neszeszerekig minden fajta darab megtálható.

KARKÖTŐ

Manapság már nem csak a nők hordanak karkötőket, hanem rengeteg férfi is, hiszen nemcsak, hogy divatosak, de rengeteg darabot számtalan hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutyapórázként, sátorrögzitőként vagy akár függőágyként is. A két legnépszerűbb darab a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készült darab, amit rengeteg színben találhatunk meg a webshop kínálatai között. Sokan nem tudják azonban a paracord karkötőt más néven taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen rengeteg országban ezt az anyagot használják fel, mint általános hadi kötélzet. Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenes kiszállítanak és az esetleges probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát biztosít a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.