Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Április 14. 08:24, péntek | Belföld
Forrás: NAV

Kokainnyelőt fogtak el Budapesten

Kokainnyelőt fogtak el Budapesten

A NAV munkatársai egy Sierra Leone-i férfi testüregében csaknem egy kilogramm kokaint találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az utas Eindhovenből érkezett, és a zöld folyosón keresztül lépett be az országba. A pénzügyőrök a férfi csomagjainak és ruhájának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot nem találtak, de az utas viselkedése alapján felmerült a gyanú, hogy kábítószert rejthetett el testüregében, ezért CT-vizsgálatra kórházba szállították.

A röntgenvizsgálat a férfi tápcsatornájában 35 kapszulát mutatott ki, amelyekből megközelítőleg egy kilogramm, több mint 28 millió forint feketepiaci értékű kokain került elő. Munkatársaink a kábítószert lefoglalták, és feljelentést tettek a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon.

Címkék: kokain, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk