Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. December 30. 09:02, csütörtök | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Kézilabda: nem utazik, nem utazhat az Alba Fehérvár KC csapata Debrecenbe!

Kézilabda: nem utazik, nem utazhat az Alba Fehérvár KC csapata Debrecenbe!

Az mindig szomorú dolog, ha elmarad egy várt mérkőzés, teljesen mindegy milyen sportágban. Még ennél is szomorúbb, amikor ennek oka játékos, vagy játékosok betegsége.

Az pedig kifejezetten bánatra ad okot, ha ez a betegség napjaink gyilkos kórja, a Covid.

Elmarad egy mérkőzés. Szomorú. Ha oka a fertőzés, az bánat. Ha mi csapatunkat érinti, az meg pláne!

Íme egy hivatalos közlemény: „A Köfém Sport Club arról értesítette a DVSC Schaeffler csapatát, és a Magyar Kézilabda Szövetséget, hogy az egyesület NB I-es csapata, az Alba Fehérvár KC több játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált. Ezért a csapat nem utazik el a 2021. 12.30-ra kiírt, DVSC Schaeffler-Alba Fehérvár KC K&H Női Kézilabda Liga 10. fordulójának debreceni mérkőzésére. A két pont sorsáról ennek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága dönt majd.“

Kár. Hiszen a női kézilabda világbajnokság miatt hosszú heteken át szünetelt a honi bajnokság. És már hiányoztak a mérkőzések, nem csupán a játékosoknak, de a sportág híveinek is. Az Alba Fehérvár KC az ismertetett ok miatt nem lép ma pályára. Reméljük, a következő mérkőzésen már igen,láthatjuk őket apályán, örülhetünk a játékuknak, a sikerüknek.
Addig is mihamarabbi gyógyulást lányok!

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.