Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2023. Január 10. 10:45, kedd | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Januárban is lehet sportolni a Nyitott Tornatermekben

Januárban is lehet sportolni a Nyitott Tornatermekben

Több mint húsz helyszínen, számos sportlehetőséggel várja a mozogni vágyókat a Nyitott Tornatermek program.

Az országosan egyedülálló kezdeményezés januárban is folytatódik, és díjmentes sportolási lehetőséget kínál a székesfehérváriaknak.

A lehetőségek teljes listáját a helyszínekkel és időpontokkal együtt ITT érheti el!

Nyugdíjas torna, fitnesz, teremlabdarúgás, tollaslabda, asztalitenisz, valamint floorball és kosárlabda is várja a sportolni vágyó lakosságot januárban, a Nyitott Tornatermek program keretein belül. A programokra jelentkezni a helyszíneken, érkezési sorrendben lehetséges. A részvétel feltétele a tiszta talpú sport- vagy tornacipő, valamint a megfelelő sportöltözet és sporteszköz.

Népszerű mozgásforma a hétfőtől csütörtökig, minden nap 16.00 órakor kezdődő nyugdíjas torna, melyet valamennyi városrészben megrendeznek a szépkorúaknak. Asztaliteniszre péntekenként lesz lehetőség januárban is, 20.00 és 21.45 óra között a Németh László Általános Iskola tornatermében.

Változás, hogy a Köfém SC tekecsarnokában, a Kisfaludi Közösségi Házban, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban, valamint a Csalai Közösségi Tér és az Alsóvárosi Közösségi Tér termeiben a programok január 31-ig szünetelnek. Az iskolában elinduló felújítási munkálatok miatt zárva tart továbbá a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium tornaterme is.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.