Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. December 01. 09:25, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Ismét karácsonyi mezben a Hydro Fehérvár AV19

Ismét karácsonyi mezben a Hydro Fehérvár AV19

Az elmúlt szezonokban nem volt hiány különleges ötletekben, ha a csapat karácsonyi mezéről van szó.

A mézeskalács figuráktól a karácsonyi manókig széles skálán mozogtak a speciális öltözékek, és idén sem lesz másképp: ugyanakkor a 2023/2024-es szezonban nem csupán a minták teszik különlegessé a csapat mezeit, hanem a tervezés módja.

A Hydro Fehérvár AV19 csapatánál már-már hagyományosnak mondható, hogy a decemberi hazai mérkőzéseken adventi mezben lép jégre.

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=677423087534935

A mesterséges intelligencia egyre inkább jelen van világunkban, segítségével pedig már nem csak szövegek hozhatók létre, hanem bizony képek is. Az idei adventi mez tervezése során a klub a mesterséges intelligenciát vette igénybe: a Midjourney a mez alap dizájnját készítette el, természetesen a reklámok már a gyártási szakaszban kerültek rá a dresszre. A tervezést sok próbálkozás övezte, hiszen a programnak pontos megfogalmazást kellett adni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, így az alábbi paraméterek kerültek meghatározásra: a mez fő színei, az alkalom (karácsonyi mez egy profi jégkorongcsapat számára), valamint az, hogy a mez mit szimbolizáljon (adja vissza a karácsonyi hangulatot). A mezen található formákat a program tervezte.

A csapat bízik benne, hogy az idei karácsonyi szerelés, amelyet már a pénteki, Villach elleni találkozón is visel a gárda, elnyeri a szurkolók tetszését. A mezek, az elmúlt évekhez hasonlóan árverésre kerülnek majd, a december 26-án pedig a nyertesek a játékosoktól vehetik át. A mez játékos névvel és számmal éppen ezért nem elérhető, azonban egyedi névvel és számmal rendelhető az av19shop.hu oldalon.

szekesfehervar.hu

Címkék: Fehérvár AV19

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 08:33, szerda | Helyi

A labdarúgó EB idején éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy a június 14-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság

2024. Június 10. 07:55, hétfő | Helyi

Nagy többséggel választották újra dr. Cser-Palkovics András polgármestert

Dr. Cser-Palkovics Andrást meggyőző fölénnyel, több mint 74 százalékos támogatottsággal választották újra vasárnap a fehérváriak.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 09:07, péntek | Helyi

Járdafelújítások – az Ybl lakótelepen már elkészült, a Zichy ligetben ősszel kezdődik a beruházás

Elkészült az Ybl Miklós lakótelepet átszelő egyik járda felújítása és mellette az Ybl Miklós-mellszoborhoz vezető kisebb járdaszakasz.