Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2023. December 01. 09:25, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Ismét karácsonyi mezben a Hydro Fehérvár AV19

Ismét karácsonyi mezben a Hydro Fehérvár AV19

Az elmúlt szezonokban nem volt hiány különleges ötletekben, ha a csapat karácsonyi mezéről van szó.

A mézeskalács figuráktól a karácsonyi manókig széles skálán mozogtak a speciális öltözékek, és idén sem lesz másképp: ugyanakkor a 2023/2024-es szezonban nem csupán a minták teszik különlegessé a csapat mezeit, hanem a tervezés módja.

A Hydro Fehérvár AV19 csapatánál már-már hagyományosnak mondható, hogy a decemberi hazai mérkőzéseken adventi mezben lép jégre.

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=677423087534935

A mesterséges intelligencia egyre inkább jelen van világunkban, segítségével pedig már nem csak szövegek hozhatók létre, hanem bizony képek is. Az idei adventi mez tervezése során a klub a mesterséges intelligenciát vette igénybe: a Midjourney a mez alap dizájnját készítette el, természetesen a reklámok már a gyártási szakaszban kerültek rá a dresszre. A tervezést sok próbálkozás övezte, hiszen a programnak pontos megfogalmazást kellett adni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, így az alábbi paraméterek kerültek meghatározásra: a mez fő színei, az alkalom (karácsonyi mez egy profi jégkorongcsapat számára), valamint az, hogy a mez mit szimbolizáljon (adja vissza a karácsonyi hangulatot). A mezen található formákat a program tervezte.

A csapat bízik benne, hogy az idei karácsonyi szerelés, amelyet már a pénteki, Villach elleni találkozón is visel a gárda, elnyeri a szurkolók tetszését. A mezek, az elmúlt évekhez hasonlóan árverésre kerülnek majd, a december 26-án pedig a nyertesek a játékosoktól vehetik át. A mez játékos névvel és számmal éppen ezért nem elérhető, azonban egyedi névvel és számmal rendelhető az av19shop.hu oldalon.

szekesfehervar.hu

Címkék: Fehérvár AV19

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:35, csütörtök | Helyi

A szennyvíz-gerincvezetéket javítják – időszakos forgalmirend-változások a Deák Ferenc utcában

Megkezdődtek a munkálatok a Deák Ferenc utca Budai út és Horvát István utca közötti szakaszán, ahol önkormányzati forrásból közel 580 méter hosszúságban a szennyvíz-gerincvezeték kitakarás nélküli

2024. Február 28. 09:25, szerda | Helyi

Iskolafelújítások Székesfehérváron – a Tóparti tavaszra elkészül, az egykori Ybl is megújul

Javában zajlik két iskolaépület nagyszabású felújítása a Csónakázó-tó közelében.

2024. Február 13. 09:58, kedd | Helyi

Nőket futtatak Székesfehérváron - bordélyház üzemeltetését hiúsították meg a rendőrök

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói információt szereztek arról, hogy a város egyik szórakozóhelyét bordélyházként üzemeltetik.

2024. Február 09. 11:38, péntek | Helyi

Fejér Termék 2024 - február 29-ig várja a pályázatokat a Fejér Vármegyei Önkormányzat

A Fejér Vármegyei Önkormányzat idén is meghirdette a Fejér Termék pályázatot.