Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. Augusztus 16. 09:21, vasárnap | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Gól gazdag döntetlennel kezdte a bajnokságot a MOL Fehérvár

Gól gazdag döntetlennel kezdte a bajnokságot a MOL Fehérvár

Az első félidőben négy, a másodikban két gól született a Zalaegerszeg - MOL Fehérvár mérkőzésen a labdarúgó bajnokság első fordulójában, a csapatok megosztoztak a pontokon.

A Vidiben Nikolics, a hazaiaknál Babati duplázott a 3-3-as döntetlen alkalmával.

Babati, a ZTE támadója ott folytatta, ahol a Vidi ellen abbahagyta: az előző szezon utolsó meccsén félpályáról lőtt gólt a fehérváriaknak, most pedig már az első percekben kihasználta Musliu hibáját és vezetést szerzett a zalaiaknak. Nem késett sokat a válasz: az első Vidi-meccsét játszó Evandro használt ki egy kapu előtti kavarodást, és egyenlített. Még mindig alig telt el az első negyed óra, amikor egy bedobás után elég amatőr gólt kapott a Vidi, így ismét a Zete vezetett.

A félidő hajrájában Nikolics 11-esből egyenlített, a második játékrészben pedig egy mesteri nagy góllal már a vezetást is megszerezte! A Vidi kapitánya ezzel két góllal ismét közelebb került a klubtörténet legjobb góllövőjéhez, Szabó Józsefhez. A győzelem azonban így sem lett meg Márton Gábor csapatának, mert a hazaiak is rúghattak egy 11-est, amit Babati harcolt ki és értékesített. A fordulatos meccsen mindkét csapatnak akadtak egyéb lehetőségei is, de hiába állt be Hodzic és az új igazolás, Zivzivadze is a Vidibe, újabb gól nem született.

Akárcsak a bajnok Ferencváros, a MOL Fehérvár is döntetlennel kezdte a szezont. A Vidi legközelebb jövő szombaton, hazai pályán játszik a Pakssal.

ZTE FC - MOL Fehérvár 3-3 (2-2)
Gl.: Babati (2), Szépe, illetve Nikolics (2), Evandro.

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, MOL Vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.