Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Február 21. 09:39, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Hármas ünnepet ült Gájer Bálint és szépségkirálynő kedvese Ötvös Brigitta Valentin napon.

A szerelmesek ünnepét, együtt járásuk fél éves évfordulóját és Bálint névnapját ünnepelték meg az ország legromantikusabb szállodájában Egerszalókon.

Bálint a fellépései mellett, minden idegszálával az Eurovíziós válogatóra készült az elmúlt hetekben, Brigitta pedig fotózásról fotózásra rohant, tehát sűrűn indult az év a két fiatal számára. Mindketten nagyon elfoglaltak, viszont egymást mégsem hanyagolják el.

Mindig fontos volt számomra, hogy odafigyeljek a kedvesemre. Régi vágású úriemberként sokszor állítok haza virággal vagy csokival és nem egyszer viszem el Brigit pár napra kikapcsolódni” – meséli Gájer Bálint, akinek Eurovíziós dala azokról a pillanatokról szól, amiket életünk során elszalasztottunk.

Február 14-e a Voice sztárjának életében mindig is kiemelt időpont volt, hiszen akkor ünnepli névnapját. Idén viszont az mellett még féléves évfordulójukat is megülték párjával a 2013-as Miss International Hungary győztesével, Brigittával.

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Brigit egy igazi királynőhöz méltó ajándékkal leptem meg Valentin napon – meséli Bálint – az egerszalóki Shiraz Hotel mesés helyszínt biztosított ahhoz, hogy egy kicsit elbújjunk a világ elől. Még sosem jártunk Marokkóban, de tudtam, hogy ez a világ rögtön tetszeni fog a páromnak, mert gyerekkorában a kedvenc mesehőse Jázmin hercegnő volt az Aladdinból. Mára már szinte ugyanúgy néz ki ő is. – mosolyog – a szállodában többek között megkóstoltuk a híres menta teát és kipróbáltuk a páros massai fürdőt is, ami hamar a kedvencünkké vált.

Jól esett elnyújtózni a nagy kádban, amiben rózsaszirmok, a füstölő illata és finom epres pezsgő varázsolt romantikus hangulatot – veszi át a szót Brigitta – Bálint nagyon aranyos volt, még a kedvencemmel, kis csoki golyókkal is készült.” – mosolyog – úgy levett a lábamról, hogy nem tudtam ellenállni, még arra is rá tudott venni, hogy bemenjek vele a szaunába, annak ellenére, hogy nem bírom a nagy meleget”

Gájer Bálint megmutatta szépségkirálynő kedvesét

Bálint imádja a szaunákat, legyen az só téglás infra-, finn-, vagy aromaterápiás szénás szauna, mindegyik jöhetett. Egy-egy húzósabb időszaka, sok fellépés után szívesen vonul el szaunázni, mert, ahogy ő mondja, megszabadul minden méreganyagtól és ott jönnek igazán számára az új ötletek. Egerszalókon is képes volt hosszú perceket eltölteni a szaunában. Brigi pedig párjával tartott, de nem titkolja, hogy a legjobban annak örült, amikor a szauna park utolsó kamrájában relaxálhattak egy kicsit.

Bálint és Brigitta az énekes videó klip forgatásán ismerkedett meg, amiben a lány főszerepet játszott. Az énekes ott figyelt fel rá és a legnagyobb közösségi oldalon rá is írt, amiből mára már fél éves szerelem szövődött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.