Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Június 27. 08:55, kedd | Helyi sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Fehérvári sikerek a Diákolimpiai Fesztiválon

Fehérvári sikerek a Diákolimpiai Fesztiválon

Harmincéves jubileumát ünnepli a diákolimpia, ebből az alkalomból a Magyar Diáksport Szövetség nagyszabású országos diákolimpiai fesztivált szervezett Debrecenben.

Ezen három napon át hat sportágban mintegy ezerötszáz sportoló vett részt, az események tizenegy helyszínen zajlottak. Az országos döntőnek beillő fesztiválon több székesfehérvári diáksportoló és csapat is kiválóan szerepelt.

Atlétikában III. korcsoportban a 60 méteres síkfutást Tatai Zalán (Hétvezér Általános Iskola) nyerte. A lányoknál ugyanebben a számban Csepanecz zsófia (Kossuth Általános Iskola) lett a bajnok. Ugyancsak aranyérmes a Kossuth 4x100-as váltója (Csepanecz Zsófia, Tóth Abigél, Fein Jázmin, Grubits Liliána). Többpróbában ugyanez a csapat Herczog Dórával és Schekk Jankával kiegészülve ötödik helyen végzett.

Röplabdában a IV. korcsoport bajnokságát a Felsővárosi Általános Iskola és Sukorói nyerte. A csapat tagjai Berkó Liliána, Blázs Eszter, Budai Viktória, Huszár Imola Szilvia, Kiss Anna Laura, Kovács Evelin Dafné, Nagy Anna, Szentmihályi Odett, Sziládi Viktória, Sötét Panna, Virág Zsófia. A fiúknál ugyanebben a korosztályban ötödik lett a Felsővárosi csapata (Bence Zoltán, Fodor Benedek, Kacamakisz Petrosz, Kocsis Barnabás, Lukács Bence, Nagy Ádám, Szentesi Bálint, Tepszis Ákos).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben