Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Június 09. 09:41, péntek | Helyi sport
Forrás: feol.hu

Ezt a versenyt nem hagyhatják ki!

Ezt a versenyt nem hagyhatják ki!

Simon Nikolett ezúttal egy Suzukiban navigál majd (Fotó: Soós Attila)


A hétvégi Székesfehérvár Rallye különösen Ifj. Fogarasi Attilának, Toloczkó Péternek, valamint Simon Nikolettnek.

- Köszönjük mindenkinek, hogy újra rajthoz állhatunk, mert amikor Szombathelyre elutaztunk versenyt nézni, akkor bizony könnyes szemmel figyeltük a rajtban az ellenfeleinket. Fejlesztésekre nem maradt időnk, ezért minden a régi, de újra jó lesz. A szilentek cseréjével próbáljuk meg még inkább kezelhetőbbé tenni az autót, a futóművet. Felszerelünk egy direktszűrőt, és ezúttal az ötös géposztályba neveztünk.

Végre újra a pályán lehetünk majd, ráadásul itthoni környezetben. Tavaly abszolút értékelést nyertünk itthon, ebből kiindulva nem szívesen adnánk lejjebb ezúttal sem. De látva a télen alaposan megerősödött mezőnyt, azt mondom, hogy nehéz dolgunk lesz, szinte csodát kéne tennünk, ha meg akarnánk ismételni a 2016-os sikerünket. Örülnénk, ha az összetettben is dobogóra állhatnánk és a cél természetesen a kategóriagyőzelem lesz, valamint a 2WD kupát is meg akarjuk nyerni - mondta elszántan Fogarasi Attila.

A fehérvári navigátor Simon Nikolett is rajthoz áll, de nem megszokott partnerével Halmos Gáborral az első osztályban, hanem egy régi baráttal a Rallye2-ben.

- Már van szponzorunk, de sajnos nagyon későn jött össze a megállapodás, így Fehérvár még kimarad, viszont a szezon hátralévő versenyein ott leszünk Gáborral és a BMW-vel. Most egy régi baráttal, Mosoni Istvánnal fogok menni egy Suzukival. Szerencsére két hete egy amatőr versenyen mentünk együtt, így nem itt kell majd összeszoknunk, tehát akár megcélozhatunk egy dobogós helyet is - nyilatkozta vidáman Simon Nikolett.

- Szupkai Gábor

Címkék: autósport, rallye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.