Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2018. Április 20. 11:23, péntek | Kék hírek
Forrás: szekesfehervar.hu

Elfogták a rendőrök a Budai úti lövöldözőt - a hetedikről lőtt

Elfogták a rendőrök a Budai úti lövöldözőt - a hetedikről lőtt

A rendőrök három nap alatt azonosították azt a férfit, aki Székesfehérváron egy légfegyverrel több embert megsebesített.

Csütörtök délután kettő gyanúsítottat előállítottak elő az esettel kapcsolatban. A a légpuskával a Budai út 56., egyik hetedik emeleti lakásából lőttek, ahol információink szerint három fiatal férfi lakott albérletben.

Az elkövető a nyomozás adatai szerint 2018. április 16-án kora délután Székesfehérváron, egy Budai úton lévő lakás ablakából lövéseket adott le, melynek következtében több embernek sérülést okozott. A rendőrök a 35 éves dunaharaszti lakost elfogták, valamint a lakóhelyén tartott házkutatás során egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le. A férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

szekesfehervar.hu

Címkék: kék hírek, rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.