Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 26. 15:22, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Caramel: "Megvisel a szakítás!"

Caramel:

Több, mint egy hónapja szakítottak párjával, Szilvivel, az énekest azonban a mai napig megviseli az elválás.

Caramel ráadásul úgy érzi, talán újra éveket kell várnia, mire talál valakit, akivel a családalapításon gondolkodhat.

Kilenc hónapig voltak együtt, az utolsó időszakban azonban már mindketten tudták: nem egymást keresik. "Már a harmadik hónapban éreztük, hogy ez nem az lesz, mint amiben reménykedtünk. Megmondom őszintén, nagyon sokat örlődtem, gyötrő volt fizikailag is, de a döntést meg kellett hozni" - derül ki Demcsák Zsuzsa Caramellel készített interjújában.

A pár azonban végig abban reménykedett, valami talán megváltozik kapcsolatukban. "Mindennap úgy ébredtem fel, hogy megpróbálom, hátha ma önmagam lehetek vele, és ő is azt nyújtja, amire nekem van szükségem. Én is hibáztam, és ő is hibázott, a szakítás mind a kettőnk felelőssége, mégis a mai napig megvisel." Bár Caramel gyermeket szeretett volna Szilvitől, mégis kimondta, hogy vége, annak ellenére, hogy tudja, így az általa annyira áhított család újra a távoli messzeségbe került. "Tudtam, hogy ha szakítunk, akkor megint éveket várok, mire felépítek egy kapcsolatot, ami olyan bizalommal, szeretettel, őszinteséggel fog működni, aminél nyugodtan mondhatjuk, hogy összekötjük az életünket."

Címkék: caramel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.