Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 23. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Borúsabb idő várható a hosszú hétvégén

Borúsabb idő várható a hosszú hétvégén

Felhősebb, borúsabb idő várható a hosszú hétvégén. Október 23-án, pénteken még több lesz a napsütés, utána viszont több helyen esőre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken az éjszaka képződő köd az északi megyékben több helyen tartósan megmaradhat. A ködös, borult tájakon előfordulhat szitálás. Napközben általában változóan felhős időre számíthatunk, több-kevesebb napsütéssel. A leghidegebb órákban 3-10 Celsius-fok lesz, délnyugaton lesz enyhébb a hajnal. Napközben többnyire 14-22 fokig melegszik a levegő, de a borongós területeken ennél hűvösebb lesz az idő.

Szombaton párásság, ködfoltok főként az ország északi, északnyugati felén lehetnek. Napközben nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Elszórtan előfordul eső, zápor. A minimumhőmérséklet 5-12, a maximumhőmérséklet 13-19 fok között alakul.

Vasárnap is lesznek pára- és ködfoltok. A Dunántúlon nem valószínű számottevő csapadék, a Dunától keletre több helyen előfordulhat eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.