Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Január 02. 12:23, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Az MSZP feljelentést tesz az oroszlányi újságban megjelentek miatt, a fideszes polgármester senkit sem akart megbántani

Az MSZP feljelentést tesz az oroszlányi újságban megjelentek miatt, a fideszes polgármester senkit sem akart megbántani

Az MSZP feljelentést tesz az oroszlányi helyi újságban megjelent cikk miatt, amelyben az elmúlt időszakban fagyhalált szenvedett embereken viccelődnek. A város fideszes polgármestere szerint nyilvánvaló, hogy tréfás, szórakoztató különszámról van szó, ugyanakkor elnézést kért azoktól, akiket a cikkel megbántottak.

Lukács Zoltán, az MSZP Komárom-Esztergom megyei elnöke az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a városi újság legfrissebb kiadásában az elmúlt időszakban fagyhalált szenvedett embereket gúnyolják ki. Mindezt egy olyan felhívásban, amely alá az MSZP nevét hamisították - tette hozzá.
Az ellenzéki politikus szerint a "helyi Fidesz ezen kívül szórólapokon is mocskolódik". Az MSZP mélyen elítéli ezt az alpári politizálást, és mindkét esetben feljelentést tesz - olvasható a közleményben.
Takács Károly, Oroszlány fideszes polgármestere szerdán az MTI-nek azt mondta, ha valaki a kezébe veszi az önkormányzat szilveszteri újságját, a cikkekből rögtön látható, hogy ez egy tréfás, szórakoztató lap, kimondottan az új év apropóján.
Úgy fogalmazott: "kár, hogy az ellenzék nem vette észre, hogy ez nem egy normál szám, s nagyon sajnálom, hogy így reagálnak a róluk szóló anyagra. Mint felelős kiadó állíthatom, senkit sem akartam megbántani, megsérteni, senkinek nem akartam rosszat, s ha valakiben mégis ellenérzéseket váltott volna ki az írás, azoktól elnézést kérek".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során