Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 20. 07:25, péntek | Sport
Forrás: STOP

Amerikai zumbasztár érkezik Budapestre

Amerikai zumbasztár érkezik Budapestre

Újra Budapestre érkezik a világ egyik legismertebb zumbatrénere és koreográfusa, a Miamiban élő Martin del Villar.

A kolumbiai születésű zumbaikon már másodjára jár Magyarországon, és most szombaton újra arra készül, hogy félezer magyar táncrajongót mozgasson meg a latin dallamokra.

- Fantasztikus élmény volt tavaly Budapesten, amikor megláttam a többszáz lelkes amatőr és profi zumbarajongót a színpad előtt! - meséli az amerikai sztártréner, Martin del Villar, aki április 21-én délután az ELMŰ Sportcsarnokban újra közel félezer zumbást hív táncra.

A Magyarországon is egyre népszerűbb zumbát Martin jó barátja, Beto Perez alkotta meg a fitnesz és a latin táncok mozgáselemeire alapozva, azóta pedig töretlen a vidám sportág sikere mind az öt kontinensen.

- Az alapötlet az, hogy az emberek szórakozzanak és egészségesebbek legyenek. Azáltal, hogy kimozdítjuk őket a napi rutinból, örömet adunk nekik. Az emberek sokat stresszelnek, sok a problémájuk, a zumba viszont kizökkenti őket a napi rutinból - üzente Martin del Villar budapesti látogatása előtt.

A zumbaikon budapesti kurzusa előtt egy rendhagyó zumbaórát is tartanak a szervezők. Szabó Roxána zumbatanár Pásztor Anna énekesnő, Pulai Imre olimpiai bajnok kenus és DJ Dominique közreműködésével a zumba alaplépéseit tanítja meg sérült és egészséges gyerekeknek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.