Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. Augusztus 23. 08:42, hétfő | Helyi
Forrás: Székesfehérvár.hu

Albacomp - elkezdték a felkészülést, Braniszlav Dzunics vezetőedző szeptemberben csatlakozik

Albacomp - elkezdték a felkészülést, Braniszlav Dzunics vezetőedző szeptemberben csatlakozik

Az ünnep előtt 12 játékos részvételével kezdte meg az Albacomp kosárlabda csapata a felkészülést a 2010/2011-es bajnoki szezonra. Az edzéseket jelenleg Matus Gábor irányítja. A programban szerepel fizikai felmérő, spinning, futó és labd

Bódi Ferenc idén kimaradt a nemzeti csapatből, így a felkészülés elejétől a klubja szolgálataira lehet. "A héten kezdtük el az edzéseket, a felnőtt és fiatal játékosokkal együtt" – mondta Bódi a BB1.hu-nak. "A rutinosabb játékosok közül Simon Balázs és én vagyunk még csak a csapattal. Később fognak csatlakozni azok, akik a válogatottal vannak, és minden bizonnyal szeptember elején a légiósok. Addig pedig Braniszlav Dzunics előírásai alapján készülünk, a másodedző, Matus Gábor irányításával. Egyelőre még a fizikális edzések a jellemzőek, nagyon sokat futunk, de a labda is előkerül természetesen. Az új szabályok alapján még nem tudtunk gyakorolni, mivel a csarnok parkettáját éppen felújítják, és egy iskolai tornateremben tudnak dolgozni átmenetileg. Az szerintem nagy dolog, hogy a csapat magyar magját sikerült együtt tartani – folytatta Bódi. Egyetlen csere történt, Farkas Attila távozott, helyére pedig Hendlein Roland érkezett. Rolit úgy gondolom, nem kell bemutatnom, nagyon érzékeny veszteség számunkra a sérülése. Őt mindenképpen pótolnunk kell. Nem szeretek jóslásokba bocsátkozni. Többet akkor lehet majd mondani, ha lezajlik a felkészülési időszak, és körvonalozódnak az erőviszonyok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.