Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. December 13. 14:07, vasárnap | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Akárcsak idegenben, itthon is 4-1-re nyert a Budafok ellen a Vidi

Akárcsak idegenben, itthon is 4-1-re nyert a Budafok ellen a Vidi

Ősszel az első Budafok-MOL Fehérvár mérkőzésen magabiztosan nyert a Vidi, ezúttal pedig házigazdaként fogadta az újoncot.

Az első félidőben eldőlt a meccs, három gólt szereztek a fehérváriak, Petrjak kétszer volt eredményes. A másodikban egy-egy gól esett, így az eredmény ugyanaz lett, mint Budafokon.

Rus, Pinto, Alef és Hangya személyében korábban kevesebbszer játszó futballistákat is a kezdőbe állított Márton Gábor, de ebben az összeállításban is gördülékenyen ment a játék, és már az 5. percben vezetett a Vidi. Alef szerezte meg első gólját a magyar bajnokságban. Petrjak is élt a lehetőséggel, hogy bekerült a csapatba, a 14. percben egy felpattanó labdából duplázta meg az előnyt. Húsz perccel később pedig Zivzivadze önzetlenségének köszönhetően második gólját is megszerezte az ukrán támadó.

Nem lehetett kérdés a mérkőzés kimenetele, hiába próbált cserékkel változtatni szünet után a Budafok, játékosként a Vidiben is futballozó edzője, Csizmadia Csaba. A második félidőből csak tíz perc telt el, amikor Rus fejesével tovább nőtt a különbség, semmilyen kérdés nem maradt. A 67. percben Nyári Patrik is pályára lépett, miközben Nikolics vagy Nego ezen a meccsen a keretben sem volt. A Vidi így is simán nyert, a Budafoknak pedig csak a szépítés maradt, a 90. percben Kovács talált be egy szabadrúgás variáció után.

MOL Fehérvár - Budafok 4-1 (3-0)

MOL Fehérvár: Rockov - Rus, Fiola, Stopira - Bolla (Nyári 67.), Pinto, Houri, Alef (Bamgboye 67.), Hangya - Zivzivadze (Géresi 67.), Petrjak.

Gl.: Petrjak (2), Alef, Rus, illetve Kovács.

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, MOL Vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.