Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 20. 06:49, csütörtök | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

A Videoton edzője újabb győzelmet és továbbjutást vár

A Videoton edzője újabb győzelmet és továbbjutást vár

Marko Nikolic, a Videoton FC szerb vezetőedzője újabb győzelmet és továbbjutást vár csütörtökön az észt Nömme Kaljuval szemben a labdarúgó Európa Liga-selejtező második körében.

A klub szerdai sajtótájékoztatóján a tréner megjegyezte, hogy a múlt heti háromgólos idegenbeli sikerük jó eredmény, de nincs vége a párharcnak, amíg a második meccset le nem fújja a játékvezető. Mint mondta, végig koncentráltan akarnak játszani és mindent megtesznek, hogy egy újabb győzelemmel a magyar futball UEFA-együtthatóját is emeljék.

Marko Nikolic kérdésre elmondta, hogy a Kalju tipikus skandináv focit játszik, van potenciál a támadójátékában, ezért figyelniük kell a védekezésre. Jelezte, hogy a Videoton is támadhatna sokkal hatékonyabban, ezért reméli, hogy a következő napokban két-három új játékos igazolását bejelenthetik, akik sokat tehetnek hozzá a csapat támadójátékához.

Az edző kiemelte, csak a csütörtöki találkozóra koncentrál, utána foglalkozik majd a francia Girondins Bordeaux-val, amellyel továbbjutás esetén találkozik.

Kovácsik Ádám, a fehérváriak kapusa hangsúlyozta, hogy az első meccsen aratott biztos győzelmük megnyugtató, és házigazdaként sem szeretne gólt kapni.

Az első találkozón a Videoton 3-0-ra győzött az észt Nömme Kalju vendégeként. A visszavágót csütörtökön 21 órától rendezik a felcsúti Pancho Arénában.

A székesfehérvári gárda az első körben a máltai Balzant búcsúztatta, miután a hazai 2-0-s sikert követően idegenben 3-3-as döntetlent játszott.

A párharc továbbjutója a francia Girondins Bordeaux csapatával találkozik a selejtező harmadik fordulójában. Az első mérkőzést Franciaországban rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni