Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Június 21. 15:08, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

A Sokkal több mint testőr 2. érdekelte a közönséget a hétvégén

A Sokkal több mint testőr 2. érdekelte a közönséget a hétvégén

A Sokkal több mint testőr 2. című filmre váltottak a legtöbben jegyet a hétvégén az észak-amerikai mozikban.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Patrick Hughes rendezésében készült akcióvígjátékot szerdán 3331 moziban kezdték játszani, és öt nap alatt 16 millió dollárért (4,8 milliárd forintért) adtak el rá jegyet, ebből péntektől vasárnapig 10 millió dollár (3 milliárd forint) folyt be a mozikasszákba.

A film a 2017-ben bemutatott Sokkal több mint testőr folytatásaként született, sztárjai közül Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek is megismételte szerepét. Az eredeti történet négy évvel később folytatódik. A testőr Michael Bryce (Reynolds) megint összefut a bérgyilkos Darius Kincaiddel (Jackson), de ezúttal a gyilkos feleségét, Soniát (Hayek) kell megvédeni. A produkció új szereplői között van Antonio Banderas, Morgan Freeman, Richard E. Grant és Frank Grillo is.

A hétvégi mozis toplista második helyét a Hang nélkül 2. foglalta el. A negyedik hete futó thriller 9,4 millió dollárral (2,8 milliárd forinttal) növelte bevételét és ezzel Észak-Amerikában már 125,3 millió dollárnál (38 milliárd forintnál) jár.

A harmadik helyet a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő című családi film szerezte meg 6,1 millió dolláros (1,8 milliárd forintos) jegyeladással. A produkció Észak-Amerikában eddig 20,3 millió dollárt (6 milliárd forintot) keresett, világszerte pedig 90 millió dollár (27 milliárd forint) fölött jár a bevétele.

Az első öt legnézettebb film között szerepel a Démonok között: Az ördög kényszerített című horror és a Szörnyella című Disney produkció is. Utóbbira a hétvégén 5,1 millió dollárért (1,5 milliárd forintért) keltek el a jegyek, globális összbevétele pedig már csaknem elérte a 160 millió dollárt (48 milliárd forintot).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára