Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Július 23. 10:11, kedd | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

A legutóbb elődöntős német csapattal játszhat a Vidi, ha továbbjut

A legutóbb elődöntős német csapattal játszhat a Vidi, ha továbbjut

Kisorsolták az Európa-liga selejtezők következő körének párosításait – a német vagy az észt bajnokságból érkezhet a fehérvári csapat ellenfele.

Az Eintracht Frankfurt legutóbb elődöntőt játszott a sorozatban és ott csak 11-esekkel maradt alul a későbbi győztes Chelsea ellen.

Hétfő délután tartották az Európa-liga harmadik selejtezőkörének sorsolását. A MOL Fehérvár FC, amennyiben sikerrel veszi az FC Vaduz jelentette akadályt, a Flora Tallinn – Eintracht Frankfurt párosítás továbbjutója ellen folytathatja a küzdelmet. A papíron esélyesebbnek számító németek legutóbb hetedik helyen végeztek a Bundesligában, az EL-ben viszont kis híján döntőbe jutottak. A MOL Vidi csoportjában szereplő, későbbi győztes angol Chelsea ellen az elődöntőben két 1-1-es döntetlen után a 11-es párbajban veszített.

Nem vár tehát könnyű feladat egy esetleges harmadik körös szereplés során a Vidire, de egyelőre a liechtensteiniek elleni két találkozóra kell összpontosítania Marko Nikolics együttesének – az első mérkőzést csütörtök este rendezik a Pancho Arénában.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás