Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Június 13. 13:47, kedd | Helyi
Forrás: femina.hu

A Hair Bergere tragikus motorbalesetben hunyt el: a 71 éves Treat Williamset gyászolják rajongói

A Hair Bergere tragikus motorbalesetben hunyt el: a 71 éves Treat Williamset gyászolják rajongói

Treat Williams váratlanul halt meg.

Treat Williams motorbaleset következtében veszítette életét hétfő délután, adta hírül a Daily Mail.A Hairből ismert színész 71 éves volt.

Treat Williams meghalt

A Hair sztárjának ügynöke, Barry McPherson erősítette meg a hírt hétfő este a People magazinnak.

- Ma délután megölték. Épp balra vagy jobbra kanyarodott, amikor egy autó elcsapta. Egyszerűen le vagyok taglózva. Ő volt a legkedvesebb ember, olyan tehetséges volt - fogalmazta.

- A filmkészítők is úgy szerették őt. A '70-es évek vége óta Hollywood szíve volt. Nagyon büszke volt az idei teljesítményére. Annyira elégedett volt a munkával, amit én szereztem neki. Kiegyensúlyozott karrierje volt - fogalmazta róla ügynöke.A lap megtudta, hogy a baleset hétfő délután, körülbelül öt órakor történt Dorsettől nem messze, a 30-as főúton. A baleset két érintettje Treat Williams volt, és az autós, aki elcsapta őt. A nyomozók úgy vélik, hogy az autó vezetője, amikor kanyarodott, nem vette észre a motort. Williams volt az egyetlen sérült, helikopterrel egy New York-i kórházba szállították, de ott már nem tudták megmenteni az életét.Az 1975-ben megjelent Deadly Hero volt az első alkotás, amelyben szerepet kapott, de az átütő sikert az 1979-es Hair hozta meg számára, amelyben a lázadó Bergert játszotta.

https://www.youtube.com/watch?v=-1LRD3DtFAo&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Ffemina.hu%2Fvilagsztar%2Ftreat-williams-meghalt%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Alakításáért még Golden Globe-díjra is jelölték, de végül nem ő kapta meg az elismerést.

Sokan ismerhetik az Everwood című sorozatból is, amelyben dr. Andy Brown bőrébe bújhatott, olyan filmek főszereplője volt, mint a Kísértethajó vagy A fantom. Számos alkotásban feltűnt mellékszereplőként, ilyen volt a Beépített szépség második része, a Míg a jackpot el nem választ vagy a 127 óra.

1988-ban nősült meg, Pam Van Sant volt a felesége, akivel két gyereket nevelt fel, Gillie-t és Ellie-t. Nemcsak a szerettei, hanem a rajongói is gyászolják.

femina.hu

Címkék: gyász, TREAT WILLIAMS

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.