Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Február 09. 09:12, csütörtök | Belföld
Forrás: NAV

A furgon minden üregében csempész cigaretta volt

A furgon minden üregében csempész cigaretta volt

Hiába trükköztek, a navosokat nem tudták megtéveszteni, lebuktak két rutinellenőrzésen a Németországba tartó autósok az M1-es autópályán.

Egymás után nem sokkal, ugyanazon az útvonalon két külföldi autós próbálta kijátszani a hatóságot, de a tapasztalt pénzügyőrök ellenőrizték őket az M1-es autópályán.

Először egy bolgár, tréleres autó két utasa próbált az alvázba, illetve a kárpitba rejtve 529 doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát Németországba szállítani. Mindketten azt mondták, hogy a cigarettát ők rejtették el, de annak eredetéről nem tudtak számot adni. Nem sokkal később egy bolgár rendszámú kisautót állítottak félre a NAV munkatársai.

Az alvázba rejtve több mint háromszáz, magyar zárjegy nélkül cigaretta került elő. Az illegális füstölnivaló keresésében részt vett Django is. A cigaretta- és kábítószerkereső kutya szinte azonnal rátalált a csomagokra. A pénzügyőrök a több mint kétmillió forint értékű adózatlan cigit lefoglalták és eljárást indítottak.

Címkék: cigaretta, csempész, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk