Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Cégregiszter | Pubok

Szabadkai Pincészet

8081 Zámoly Csalogány utca 26.

A Szabadkai Pincészet a Móri Borvidéken tevékenykedik, azon belül is Zámoly községben. Több, mint tíz éve foglalkozunk szőlészettel és borászattal, forgalomba először a 2015-ös évjáratot helyeztük.

A szőlészetben jelenleg 1,5 hektáron gazdálkodunk, a pincében pedig most már 7000 db palack/év késztermék készül. A saját szőlőtermésünk teljes mértékben feldolgozásra kerül.

Választékunkban szerepel Rizlingszilváni, Zenit, Királyleányka, Ezerjó, Rajnai Rizling, Chardonnay, Kékfrankos Rosé, Portugieser Rosé, vörösborokból pedig Kékfrankos és Cabernet Sauvignon. Következetes munkánknak köszönhetően a lehető legmagasabb minőségi színvonalon dolgozunk, a gyakorlatban minden mozzanat kézzel készül.

Minőségi termékeinket az alábbi elismerések támasztják alá:

- a Móri Borvidéki borversenyen kis méretű gazdaságunk ellenére a legjobbak közt szerepelünk;
- a szűk környezetünkön kívül megmérettetjük magunkat országos minősítéseken is: Hegyközségek Nemzeti Tanácsának Országos Borversenye, Syngenta Borverseny, Almásfüzitői Nemzetközi Nyílt Borverseny, stb. Ezeken rendre kizárólag arany és ezüst minősítést értünk el;
- 2018-ban a Magyar Borkiválóságok programba is neveztük két borunkat és mindkettő bekerült az ország 500 legjobb bora közé, melyre igen büszkék vagyunk.

Rendezvényeket tekintve a szűk környezetünkben (Fejér megye) szinte kötelezőnek tartjuk magunkra nézve, hogy minden színvonalasabb rendezvényen igyekezzünk megjelenni. Ezen kívül turisztikai szezonban a Velencei-tó körül is növeljük a részvételünket. Móri (Móri Bornapok, Szent György heti vigasságok) és székesfehérvári (FEZEN, Alba Regia Jazz Napok, Nagy Fehérvári Bormustra) rendezvényeken egy évben 5-6 alkalommal is meg tudunk jelenni.

kapcsolat

Térkép