VĂĄroslista
2020. februår 21, péntek - Eleonóra

CĂ©gregiszter | SzĂłrakozĂłhelyek

Le Baron Club

8000. SzĂ©kesfehĂ©rvĂĄr. SzabadsĂĄgharcos Ășt 38.

A LeBaron Club SzĂ©kesfehĂ©rvĂĄr nagy mĂșltĂș klubja, mely 2018 ƑszĂ©tƑl teljesen Ășj felfogĂĄsban, Ășj vezetƑsĂ©ggel, teljesen Ășj csapattal vĂĄrja az igĂ©nyes szĂłrakozĂĄst kedvelƑ felnƑtt vendĂ©geit.

Újra itt vagyunk. Az eredeti helyszínen, az eredeti névvel: LE BARON CLUB - The Original

2018 Ƒszén megnyitja kapuit a klub, ami már 25 éve meghatározó része a székesfehérvári éjszakának. Új menedzsmenttel visszatérünk az eredeti elképzeléshez és egy olyan felnƑtt közönségnek szeretnénk minƑségi szórakozási lehetƑséget nyújtani, akik szívesen lazítanának hétrƑl hétre egy színvonalas környezetben, családias légkörben, igényes slágerzenékre a belvárosban.

A LeBaron szombatok elsƑsorban a 25-30-40 plusszos közönséget célozzák meg. Egy jól ismert rezidens DJ-vel, akit városunkban senkinek nem kell bemutatni.
A programok tekintetében is törekszünk a minƑségre és saját szervezésƱ bulijaink mellett helyet kapnak a fehérvári éjszaka évek óta népszerƱ és közkedvelt partisorozatai, mint pl. a Nightfly, a Csajszombat vagy a RetroStation bulijai.

Szombat éjszakánként tehát az elmúlt 20 év legjobb klubslágereivel és napjaink kedvenceivel vár a LeBaron, megfƱszerezve izgalmas zenei stílusokkal. Legyen az classic house a 2010-es évekbƑl, a 2000-es évek disco classic stílusa vagy minden idƑk legjobb latinos és r'n'b zenéi... Egy biztos: a zenei értékeket szem elƑtt tartva elsƑ osztályú hangrendszeren élvezhetitek kedvenc slágereiteket.

Még több kényelmes ülƑhely, bárszékek, asztalok, könyöklƑk, étkezési lehetƑség, nagy tánctér, prémium italok és természetesen egy nagyszerƱ közönség. A beléptetéskor különös hangsúlyt fektetünk az életkorra, az igényes megjelenésre és arra, hogy a kulturált Hölgyek és Urak önfeledten és biztonságban szórakozhassanak.

FotĂłk

Le Baron Club
Le Baron Club
Le Baron Club
Le Baron Club

kapcsolat

Térkép