Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Február 09. 10:32, szerda | PR

Komplexen szolgáltatnak

Komplexen szolgáltatnak

Meghívásos pályázaton újabb biztonsági szolgáltatást és takarítást nyert el a Jánosik és Társai Kft.

Az Arago Green Tech Kft. sajókeresztúri központjában dolgoznak ezentúl a Jánosik Kft. takarító és biztonsági szakemberei – tájékoztatott Jánosik Lajos, a pályázatot elnyerő cég tulajdonosa.

Összesen közel 10.000 négyzetméteren takarítják az épület belső tereit és felületeit. Az Arago Green Tech a használt autóalkatrészek újragyártásával foglalkozó, a fenntartható fejlődés mellett elkötelezett, környezettudatos zöldmezős beruházás. A legkorszerűbb ultrahangos tisztítási eljárásokat, 3D-s fémnyomtató technológiát, precíziós megmunkáló gépeket, modern gyártósorokat alkalmaznak termelő tevékenységük során. Ezért is volt fontos a pályázat elbírálásakor, hogy hasonlóan magas technikai színvonalon, fenntartható szemlélettel takarítást végző partnert találjanak. A Jánosik és Társai Kft.-nek megvoltak a kiválasztásukhoz szükséges referenciáik. A legkorszerűbb takarító eszközöket és környezetbarát, lebomló szereket tudják alkalmazni az épület tisztántartásához. Az üvegfelületek tisztításához például ozmózis gépet használnak. Az elvégzett munka ellenőrzésére digitalizált, úgynevezett SLA rendszert fognak alkalmazni, hogy objektív mérőszámmal tudják követni a vállalt követelmények teljesítését.

A takarítás mellett a biztonsági szolgálat ellátását is megnyerték. A csaknem havi 2000 órás szolgálat során a komplexum általános vagyonvédelmi feladatai mellett detektorkaput és csomagvizsgáló röntgent is működtetnek. Minden szolgálatot ellátó vagyonőr elvégezte az alapfokú sugárvédelmi tanfolyamot. Saját fejlesztésű elektronikus őrnaplót is alkalmaznak majd. A szolgálati helyek és Jánosik Kft. között 24 órás felügyeleti központ segíti a gyors, megbízható kommunikációt, a szolgálati helyek felügyeletét, ellenőrzését, a szükséges intézkedéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat